Όροι Χρήσης

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Greek translation:

1. Ευθύνη Εταιρίας

Δεν μπορώ να φανταστώ πως έχω προσβάλει «ηθικά, πνευματικά και περιουσιακά» δικαιώματα του συνθέτη με την παράθεση  τραγουδιών του σε μορφή MIDI. Οι Επανεκτελέσεις αυτές δεν συναγωνίζονται, ανταγωνίζονται ή υποκαθιστούν τις εμπορικές εκτελέσεις των τραγουδιών. Αν μη τι άλλο, μπορούν να θεωρηθούν προβολή και διαφήμιση. Γενικά, τά κίνητρα μου ήταν και είναι η προβολή ελληνικών τραγουδιών, και ξένων,  και το έργο μου δεν μου αποφέρει σοβαρό οικονομικό όφελος, άμεσα ή έμμεσα. Αντιθέτως, μου έχει κοστίσει αρκετά από πλευράς χρόνου, κόπου και χρήματος.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν αμφισβητώ το δικαίωμα σας να καθορίζετε που και πως θα παρουσιάζεται η μουσική σας. Σας διαβεβαιώνω ότι θα αφαιρέσω τα τραγούδια από την σελίδα μου αν και εφόσον προσβάλει τα δικαιώματα του εκάστοτε δημιουργού.

2. Πολιτική Χρήσης

Η παραγγελία μέσω e-shop ρυθμίζεται από τον νόμο 2251/1994, με τις ανάλογες τροποποιήσεις που έχει υποστεί. Η διαδικασία παραγγελίας γίνεται με την συμπλήρωση ειδικής φόρμας, αφού πρώτα έχει γίνει αποδοχή των όρων σύμβασης.

α) Τρόποι πληρωμής

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω:

 • 1.PayPal
 • 2.Κατάθεση σε λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς)
 • β) Ασφάλεια

  Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η εταρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

 • γ) Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Δεδομένων

  Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία www.papaki.gr, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

 • δ) Προσωπικά δεδομένα

  Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα  www.midifiles.gr της εταιρίας Midifiles και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής, στοιχεία πιστωτικής κάρτας κτλ.).

  Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.midifiles.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος

 • Επικοινωνία

  E-mail: stelino1976@gmail.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.